Sárga batáta
A klasszikus! Béta-karotinban gazdag. Az én kedvenc felhasználási módom: Csíkokra vágva, tetszőlegesen fűszerezve, kukoricakeményítőben meghempergetve (ropogós textúrát kölcsönöz), cseppnyi olívaolajon megsütve, fokhagymás, petrezselymes tejfölbe mártogatva.
Sok magvas rozsos vekni 500 g
Ez a 40% rozsliszt tartalmú kenyér a rengeteg tökmag mellett len-, szezám- és napraforgómagot is tartalmaz, egy kevés zöldfűszerrel és olívaolajjal készül, magos bundát is kap. A természetes kovásszal történő érlelésnek is köszönhetően ez a kenyér akár egy hétig megőrzi frisseségét, e mellett rendkívül laktató is.
Parasztcipó 500 g
Egyszerű, fehér típusú kenyér, természetes kovásszal adalékmentes lisztből, hosszú érleléssel készül. 500 g
Mángold 250g
Vegyszermentesen, fűtetlen fóliasátorban és szabadföldön termesztett, színes mángold levelek. Nem mosott! A mángold A-vitaminban igen gazdag, mintegy 50 g-al fedezhető az ajánlott napi bevitel. K-vitamin és vastartalma is kimagasló.
Idared alma
Környezetkímélő technológiával termesztett Idared fajtájú, fűszeres, zamatos, enyhén savanykás alma.
Idei Kovászos uborka 500g
Idei 'KOVÁSZOS UBORKA 0.5 KG KISZERELÉSBEN tejsavas erjesztésével előállított savanyúság.
Érlelt gouda sajt (több kiszerelésben)
Csomagolása: papír Válaszd ki, mekkora darabot szeretnél!
Kovászos kalács
Leviato madre kovásszal készítjük ezt a vajas kalácsot, hosszan érlelve a tésztáját. Az eljárásnak köszönhetően a tejsavas erjedés eredményeként nem csak a gluténszerkezet, hanem a tejben és a vajban lévő tejfehérjeláncok is nitottá válnak, így egy sokkal könnyebben emészhető kalácsot kapunk. Ízében a kovászolt kenyerekre jellemző savanykás íz az ún. kemény kovász miatt nem jelenik meg.
Chrimson nagyszemű feher magtalan szőlő 1kg 2200ft/kg
Veres Csaba Abasári termelő: fehér erős növekedésű, későn érő, magnélküli csemegeszőlő fajta.










