Sárga batáta
A klasszikus! Béta-karotinban gazdag. Az én kedvenc felhasználási módom: Csíkokra vágva, tetszőlegesen fűszerezve, kukoricakeményítőben meghempergetve (ropogós textúrát kölcsönöz), cseppnyi olívaolajon megsütve, fokhagymás, petrezselymes tejfölbe mártogatva.
Parasztcipó 500 g
Egyszerű, fehér típusú kenyér, természetes kovásszal adalékmentes lisztből, hosszú érleléssel készül. 500 g
Idei Kovászos uborka 500g
Idei 'KOVÁSZOS UBORKA 0.5 KG KISZERELÉSBEN tejsavas erjesztésével előállított savanyúság.
Mángold 250g
Vegyszermentesen, fűtetlen fóliasátorban és szabadföldön termesztett, színes mángold levelek. Nem mosott! A mángold A-vitaminban igen gazdag, mintegy 50 g-al fedezhető az ajánlott napi bevitel. K-vitamin és vastartalma is kimagasló.
Chrimson nagyszemű feher magtalan szőlő 1kg 2200ft/kg
Veres Csaba Abasári termelő: fehér erős növekedésű, későn érő, magnélküli csemegeszőlő fajta.
Idared alma
Környezetkímélő technológiával termesztett Idared fajtájú, fűszeres, zamatos, enyhén savanykás alma.
Sok magvas rozsos vekni 500 g
Ez a 40% rozsliszt tartalmú kenyér a rengeteg tökmag mellett len-, szezám- és napraforgómagot is tartalmaz, egy kevés zöldfűszerrel és olívaolajjal készül, magos bundát is kap. A természetes kovásszal történő érlelésnek is köszönhetően ez a kenyér akár egy hétig megőrzi frisseségét, e mellett rendkívül laktató is.
Kovászos kalács
Leviato madre kovásszal készítjük ezt a vajas kalácsot, hosszan érlelve a tésztáját. Az eljárásnak köszönhetően a tejsavas erjedés eredményeként nem csak a gluténszerkezet, hanem a tejben és a vajban lévő tejfehérjeláncok is nitottá válnak, így egy sokkal könnyebben emészhető kalácsot kapunk. Ízében a kovászolt kenyerekre jellemző savanykás íz az ún. kemény kovász miatt nem jelenik meg.
Érlelt gouda sajt (több kiszerelésben)
Csomagolása: papír Válaszd ki, mekkora darabot szeretnél!









