Fedezze fel a nyár valódi ízét a Cseresznye Linda különleges fajtájával – közvetlenül a Velencei-tó partjáról, saját, gondosan ápolt családi kertünkből! Ez a tradicionális, kiváló minőségű fajta nagy szemű, roppanós, mélybordó színű gyümölcsöt terem, amely édes-savanykás ízével tökéletes friss fogyasztásra, süteményekhez, lekvárokhoz vagy akár befőttnek is. A tó közelsége, a napsütéses órák magas száma és a termékeny talaj egyedülálló zamatot kölcsönöz ennek a cseresznyének. - Hazai, kézzel szedett - Közvetlenül a termelőtől - Korai és bőtermő fajta Legyen részese Ön is ennek a különleges gasztronómiai élménynek – válassza a természetes, friss, helyben termett cseresznyét, amit szenvedéllyel és szeretettel gondozunk! Elérhető szezonálisan, amíg a készlet tart!
Erdélyi fekete áfonya:antioxidans elösegiti a szem verellátásat. erősiti az erek falát
Fertődi zamatos málnánk közepes nagyságú, élénkpiros színű bogyóival a legfinomabb málna fajták közé tartozik. Érése kb. június végétől július közepéig tart. 2 kg-os kiszerelésű rekeszekben (a környezetvédelem jegyében itt kérjük hozzanak saját edényt, amibe átönthetjük a málnát)
Fertődi zamatos málnánk közepes nagyságú, élénkpiros színű bogyóival a legfinomabb málna fajták közé tartozik. Érése kb. június végétől július közepéig tart. 1 adag tálkában 250 g
Fedezd fel a Velencei-tó partján, Gárdony napsütötte ültetvényein termett, kivételes minőségű Debreceni bőtermő meggyet – egy hazai fajta, amely méltán vált kedvenccé nemcsak a gazdák, de az ínyencek körében is. Ez a korai érésű, bőven termő meggyfajta lédús, harmonikusan savanykás ízével és mélybordó színével tűnik ki. A tó közelsége által biztosított párás, kiegyensúlyozott mikroklíma és a gondos kézi művelés együtt garantálják a gyümölcs különleges aromáját és kiváló minőségét. Mi jellemzi az Debreceni bőtermőt? Korai érésű fajta – már júniusban élvezhető a nyár íze Sötétbordó szín, közepes méretű, húsos szemek Kiegyensúlyozott ízvilág – enyhén savanykás, karakteres meggyíz Kiválóan feldolgozható: lekvár, szörp, meggybefőtt, pite, gyümölcslé Kézzel szüretelt, saját termesztésből Termőhelyi előny: Gárdony, Velencei-tó partja A tó klímája – meleg nappalok, párás levegő, hűvös éjszakák – ideális körülményeket biztosít a gyümölcs ízének és beltartalmi értékeinek kialakulásához. Az itt termesztett meggy különösen aromás és zamatos, ami megkülönbözteti más termőterületek termésétől. Miért válaszd ezt a meggyet? Helyi, magyar fajta – megbízható minőség és íz Gárdonyból, közvetlenül a termelőtől Tartósítószer- és adalékanyagmentes feldolgozás esetén is élvezetes Tökéletes hosszú eltarthatóságra pasztörizálva vagy fagyasztva
Balatonszéplakról, a Széplaki Buci Barackosból frissen szüretelt zamatos napsütötte sárga húsú őszibarack. Szenvedéllyel és szeretettel gondozzuk gyümölcsfáinkat, hogy vásárlóinknak mindig a legkiválóbb minőségű friss őszibarackot, kajszibarackot és nektarint kínálhassuk. A Buci barackok nemcsak frissen fogyasztva kiválóak, hanem tiszta gyümölcsléként, vagy lekvárként, befőttként és fagyasztva is tökéletesek gyümölcslevesekhez, süteményekhez és turmixokhoz. Nálunk a természet és a hagyomány találkozik – hiszünk abban, hogy a legfinomabb ízek a természetből fakadnak. Fajta: Early Red Haven Húsa sárga, középkemény, közepesen lédús, kevésbé savas, inkább édes, jóízű, még nem magvaváló.
Rázott Meggy! FIGYELEM a csomagolás nem átválogatott nem kézzel szedett technológiával történik így található a gyömölcsben aszalt, rossz szemek is. Érdi bőtermő fajta. Lédus Átnézést követően kiválóan alkalmas minden étkezési célra!
Bergeron Sárgabarack – A nyár zamata egyetlen harapásban Fedezze fel a Bergeron sárgabarack különleges ízvilágát – egy prémium minőségű gyümölcsöt, amely Franciaországból származik, és méltán vált híressé telt húsú, lédús és aromás termésével. Miért válassza a Bergeron-t? Kivételesen nagy méret – A Bergeron fajta híres az átlagon felüli gyümölcsméretéről és szabályos, kissé lapított formájáról. Intenzív íz és illat – Édes, enyhén savanykás aromája harmonikusan ötvözi a frissességet és a gyümölcsösséget. Sokoldalú felhasználás – Tökéletes frissen fogyasztva, lekvárnak, süteményekbe, kompótnak vagy akár aszalva is. Kiváló állag – Húsa szilárd, mégis szaftos, így szállításra és feldolgozásra is ideális. Származás és betakarítás A Bergeron sárgabarack jellemzően július elejétől érkezik a piacokra. Termesztése a mérsékelt éghajlatot és sok napsütést igényel, ezért a legjobb minőségű termések Dél-Franciaország és Közép-Európa napos dombvidékein teremnek. Tipp a fogyasztáshoz Hagyja néhány órán át szobahőmérsékleten, hogy teljes ízében kibontakozhasson. Hűtve is kiváló frissítő, nyári csemege! A barackok utóérőek. Szállításhoz, tároláshoz kemény állapotába szükséges leszedni de 2-3 nap alatt vajpuhává érik és könnyebb belölle a lekvárfőzős!