Környezetkímélő technológiával termesztett Golden fajtájú, sárgás gyümölcshúsú, édes, enyhén savas, kissé illatos alma.
Környezetkímélő technológiával termesztett Jonagold fajtájú, fűszeres, zamatos, édeskés, enyhén savanyú alma.
Link János nagyvenyimi őstermelő kivije. A kivi utóérő gyümölcs. Ha minél hamarabb szeretnéd megkóstolni, pár szem kivit tegyél be egy alma társaságában egy jól záródó dobozba vagy nejlonzacskóba, és lezárva, szobahőmérsékleten a kivi néhány nap alatt készre érik. Csak a megfelelően puha gyümölcs adja a kellemesen édes élvezeti értéket. A frissen vásárolt kivi nagyon sokáig eltartható akkor, ha fagymentes, de minél hűvösebb, 2-12 fok közötti helyiségben, pl. pincében (vagy hűtőben) tároljuk. Így szépen fokozatosan, pár naponta átvizsgálva mindig találunk érett szemeket. Nagyon fontos, hogy a tárolóhelyiségben semmilyen más gyümölcs ne legyen, mert az azok által kibocsátott gázok az összes kivit hirtelen beérlelik.