2025-ös befőzés! Pizzaalapnak, tészta étel alapnak is kíváló. Vegyszermentesen termesztett érett szabadföldi paradicsomból készül. Összetevők: paradicsom, hagyma, olivaolaj, fokhagyma, friss oregano, friss bazsalikom, só.
Enyhén csípős lehet. Vegyszermentesen termesztett paprikát és paradicsomot tartalmaz. Tartósítószert nem tartalmaz.
Saját termesztésű kecskeméti jubileumi paradicsomból. Jó minőségű. vegyszermentes alapanyagból. Tartosítószert, sót, fűszert nem tartalmaz. A készítés menete: 1. Válogatás 2. 3 lépcsős mosás (tiszta vízzel) 3. Darabolás 4. Passzírozás 5. Főzés, állagsűrítés és hőkezelés. 6. Üvegek és lapkák fertőtlenítése/csírátlanítása 120 fokos sütőben. 7. A forró lé meleg üvegekbe töltése, zárása, majd 1,5-2 napos száraz dunsztolása 8. A lapka vákumgombjának ellenőrzése 9. Cimkézés 10. Szállítás :) 11. Fogyaszd egészséggel!





Összetevők: csípős zöldpaprika, só. Húsokhoz, levesekbe, tehető pácokhoz, tésztaszószokba, öntetekbe salátákhoz, pizzára. Az üveg betétdíjas, melyet az ár tartalmaz, visszaváltható 50.-Ft-ért.





Összetevők: petrezselyem, bazsalikom, újhagyma, olívaolaj, só. Kenhető kenyérre, tehető pácokhoz, tésztaszószokba, öntetekbe salátákhoz, pizzára. Az üveg betétdíjas, melyet az ár tartalmaz, visszaváltható 50.-Ft-ért.




Összetevők: zöldparadicsom, alma, lilahagyma, almaecet, só, bors, cukor, fahéj. Kenhető kenyérre, ehető bármilyen mártogatósokhoz, saláta öntetekhez, sajtokhoz, sültekhez.Édesen pikáns ízvilág. Az üveg betétdíjas, melyet az ár tartalmaz, visszaváltható 50.-Ft.