Pizzaalapnak, tészta étel alapnak is kíváló. Vegyszermentesen termesztett érett szabadföldi paradicsomból készül. 2024 es új befőzés. Összetevők: paradicsom, hagyma, olivaolaj, fokhagyma, friss oregano, friss bazsalikom, só.
Saját termesztésű kecskeméti jubileumi paradicsomból. Jó minőségű. vegyszermentes alapanyagból. Tartosítószert, sót, fűszert nem tartalmaz. A készítés menete: 1. Válogatás 2. 3 lépcsős mosás (tiszta vízzel) 3. Darabolás 4. Passzírozás 5. Főzés, állagsűrítés és hőkezelés. 6. Üvegek és lapkák fertőtlenítése/csírátlanítása 120 fokos sütőben. 7. A forró lé meleg üvegekbe töltése, zárása, majd 1,5-2 napos száraz dunsztolása 8. A lapka vákumgombjának ellenőrzése 9. Cimkézés 10. Szállítás :) 11. Fogyaszd egészséggel!
Összetevők: csípős zöldpaprika, só. Húsokhoz, levesekbe, tehető pácokhoz, tésztaszószokba, öntetekbe salátákhoz, pizzára. Az üveg betétdíjas, melyet az ár tartalmaz, visszaváltható 50.-Ft-ért.
Összetevők: petrezselyem, bazsalikom, újhagyma, olívaolaj, só. Kenhető kenyérre, tehető pácokhoz, tésztaszószokba, öntetekbe salátákhoz, pizzára. Az üveg betétdíjas, melyet az ár tartalmaz, visszaváltható 50.-Ft-ért.
Összetevők: zöldparadicsom, alma, lilahagyma, almaecet, só, bors, cukor, fahéj. Kenhető kenyérre, ehető bármilyen mártogatósokhoz, saláta öntetekhez, sajtokhoz, sültekhez.Édesen pikáns ízvilág. Az üveg betétdíjas, melyet az ár tartalmaz, visszaváltható 50.-Ft.