Prémium francia vajjal hajtogatott leveles tésztában fekete erdei sonka, ír vörös cheddar sajt és csípős jalapeno paprika, tetején fekete szezámmaggal.
A kakaós csigánk mellett a barna cukorral készülő fahéjas csigánk az, amelyre a legbüszkébbek vagyunk. Ebben a péksüteményben is minden összetevőt a legmagasabb minőség fémjelzi, hiszen ez is a gyermekek nagy kedvence.
Sok vajjal, egy kevés madagaszkári vaníliával, termelői tojással és tejjel készítjük ezt a foszlós kalácsot, ami bármilyen kistermelői lekvárral fenséges reggelivé avanzsálódhat.
Prémium kategóriás francia vajjal készülő leveles kakaós csiga, melyben az egyik legmagasabb minőségű kakaóport tesszük, hiszen a kakaós csiga szinte minden gyermek kedvence és elkötelezettek vagyunk a legkisebbek egészségmegőrzése mellett.
Ez az alapvetően foszlós kalácsot az idénynek megfeleően friss málnával és belga fehér csokival dagasztom. Akik már kóstolták, mindig visszavárják, akik még nem, azoknak erősen ajánlott. Hordozza a málna nyári üdeségét és zamatát, a savanyúságát pedig a fehér csoki ellensúlyozza. (400g/db)
A Csengőtej manufaktúra trappista sajtjából, sok vajjal és tejföllel, tojással készítjük nektek ezt az igazán tartalmas, mégis habkönnyű sajtos pogácsát, ami egy pici füstölt trappistát is csempészek az ízek összhatásának kedvéért. (80 g/db)
Enyhén citromos és vaníliás Csengőtejes túróval töltött vajas, leveles tésztából készülő táska.
A köles fermentációjával érjük el azt a tehéntúróra jellemző savanyúságot, amelytől a megtévesztésig hasonlít a túróra, mégis tej- és tojásmentes élvezetet nyújt enyhe citromosságával az ételintoleranciával élőknek és az állati eredetű összetevőket kerülőknek.