Diósdon 2019 november óta építem, az akkor egy személyes kispékségnek indult műhelyemet. A termelés során nagy hangsúlyt fektetek az elsősorban hazai, kistermelői alapanyagok felhasználására és arra, hogy csak és kizárólag vegyszer- és adalékmentes lisztekkel dolgozzunk. A fehérlisztjeinket a szigetszentmiklósi Szabó malomtól, a félbarna búza- és félbarna rozslisztek mellett teljes kiőrlésű rozs- és búzalisztjeink a Bakony lábánál elterülő ökológiai gazdálkodást folytató Szápári Ökofarm és Biomalomtól szerezzük be. Ezek mellett kiemelt beszállítónk a ferencszállási Kukutyin Műhely, melynek alapítói, a Szabó testvérek, élharcosai a hazai regeneratív mezőgazdaságnak. Tőlük kapjuk az alakorból, a tönkölyből, a cirokból, a bánkúti búzából és a kamutbúzából saját köves malmukban őrölt liszteket.
E mellett a természetes kovászolásos technológiával készülő kenyereink lelkét az ún. vadkovász adja, amely élesztőmentes, hosszúérési folyamatú, ezáltal tápláló, egészséges és könnyen emészthető kenyereket eredményez. Minden termékünk a kezdetektől kézműves.
A felhasznált tejtermékeket a pusztazámori Csengőtejtől kapjuk. A felhasznált lekvárokat, gyümölcspüréket pedig szintén magunk készítjük.
Szívünk, lelkünk és sok éves szaktudásunk van mindenegyes termékünkben.
Időközben ugyanis két péklánytárssal és egy cukrásszal is bővült a csapatunk, akik legalább olyan lelkesedéssel és elkötelezettséggel dolgoznak, ahogyan én, egyedül, a kezdet kezdetén.
Fogyasszátok egészséggel!