Budafoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Mag, magliszt, aszalvány

Aszalt fekete áfonya 10 dkg

Válaszd ki a mennyiségnél, hányszor 10dkg-ot kérsz! Fekete Áfonya Erdélyi  aszalva cukor nelkül

1300 Ft / adag
13000 Ft/kg

Aszalt körte 10 dkg

Válaszd ki a mennyiségnél, hányszor 10dkg-ot kérsz! Körte aszalva Magyar gyümölcs

600 Ft / adag
6000 Ft/kg

Aszalt meggy 10 dkg

Válaszd ki a mennyiségnél, hányszor 10dkg-ot kérsz! Magyar aszalt meggy cukor nelkül

900 Ft / adag
9000 Ft/kg

Aszalt Öszibarack

Magyar öszibarack aszalva 10 dkg 1 adag

600 Ft / adag
6000 Ft/kg

Aszalt sárgabarack 10 dkg

Válaszd ki a mennyiségnél, hányszor 10dkg-ot kérsz! Aszalt Sárgabarack cukor nélkül.

800 Ft / adag
8000 Ft/kg

Aszalt szilva 10 dkg

Válaszd ki a mennyiségnél, hányszor 10dkg-ot kérsz! Magyar szilva cukor nélkül

600 Ft / adag
6000 Ft/kg

Aszalt vörös áfonya 10 dkg

Válaszd ki a mennyiségnél, hányszor 10dkg-ot kérsz! Erdélyi tözeg afonya cukor nélkül

600 Ft / adag
6000 Ft/kg

Dió 10 dkg

Válaszd ki a mennyiségnél, hányszor 10dkg-ot kérsz! Magyar Extra Dió.

600 Ft / adag
6000 Ft/kg

Lenmag 25 dkg

Válaszd ki a mennyiségnél, hányszor 25dkg-ot kérsz!

400 Ft / adag
1600 Ft/kg

Mák Magyar darálva 10 dkg

 Magyar Mák  Válaszd ki a mennyiségnél, hányszor 10dkg-ot kérsz!

340 Ft / adag
3400 Ft/kg

Mandula blansírozott sózott pirított (több kiszerelésben)

A papírhéjas mandulát forrásban lévő vízbe tesszük, majd pár percet forraljuk. Hideg vízzel átöblítjük, és kibújtatjuk a mandulákat a barna héjból, miközben a törött és sérült szemeket eltávolítjuk. A fehér natúr mandulát sütőbe tesszük és sokszor átforgatva, kb. 2 órát pirítjuk alacsony hőmérsékleten. Ha már roppanós aranyló barnás a színe kivesszük a sütőből, alaposan megsózzuk és csomagoljuk.

1400 Ft / csomag
14000 Ft/kg

Mandula sózott pirított

A csontjhéjat eltávolítjuk és a barna papírhéjas mandulát serpenyőbe tesszük, ahol némi olíva olajjal és sok sóval elkezdjük pirítani. Amikor a héja sötétbarna és finoman roppan, még egyszer megsózzuk és csomagoljuk.

1000 Ft / csomag
10000 Ft/kg