Új termékek

Fürjtojásos rövid penne 500gr
Fürjtojásos rövid penne 500gr/csomag 18 tojásos rövid penne tésztánk kiváló pörköltekhez köret tésztaként. Allergén: búza liszt.

Házi csipetke
Házi csipetke 20dkg/csomag 8 tojásos (tyúktojásból) kézi csipetke, kiváló köret tészta. Allergén: búzaliszt, tojás!

Fürjtojásból készült halászlé tészta 500gr
Fürjtojásból készült halászlé tészta 500gr 18 tojásból készült halászlé tésztánk, kiváló köret tészta is ( mákos, grízes, diós tésztának) Allergén: búzaliszt!!!

Széles metélt házi tészta 20dkg
Házi szélesmetélt tészta 20dkg/csomag Házi tészta melyhez saját kapirgálós tyúkjaink adják a tojást. Allergén: búzaliszt, tojás!

Gluténmentes zsemle 2db/csomag
Glutén és laktózmentes zsemle 2db/csomag Glutén és laktóz mentes zsemle cirok lisztbôl, alkalmas a glutèn étrendet követőknek, alacsony glikémiás indexe miatt az inzulinrezisztenciával küzdők is fogyaszthatják. Fehérje dús és rostban gazdag.

Sajtos rúd 100gr/doboz Glutén és laktóz mentes!
Glutén és laktóz mentes sajtosrúd 100gr-os kiszerelésben! Glutén és laktóz mentes sajtos rúd! Alkalmas desszertenek, a sós süteményt kedvelők kedvence. Élesztőt tartalmaz!

Gluténmentes vekni 450gr
Gluténmentes vekni 450gr Ciroklisztből készült vekni, alkalmas a gluténmentes étrendet követőknek! Hosszú felszívódású, alacsony glikémiás index miatt az inzulinrezisztenciával küzdők is fogyaszthatják.

Must 1 l 1500 ft
A must a szőlő vagy más gyümölcs frissen kipréselt, szűretlen, erjedés előtti leve, amely a szüreti időszakban készül, és a borok, illetve más gyümölcslevek alapanyaga. (főként B-vitaminokat), ásványi anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz Eperjesi Tamas abasári termelőtől az Érdenkert közvetítésével.

Kis mis moldova magtalan szőlő 1kg 2200ft/kg
egy erős növekedésű, későn érő, magnélküli csemegeszőlő fajta, amely sötétlilás-piros színű, roppanós húsú és harmonikus ízű szemekkel rendelkezik. A fürtök és bogyók is nagy méretűek,

Belgradi magtalan szőlő 2200 ft/kg
Belgrádi Szőlő ovális, magnélküli, fényes zöld-sárga, ropogós, lédús, harmonikus, kissé muskotályos.

Alma Chips
Vegyes almachips – természetes és egészséges nasi A különféle almák kombinációjából készült almachips igazi ízkavalkád: az édesebb fajták lágy zamata és a savanykásabb almák frissítő aromája együtt ad harmonikus, változatos ízvilágot. A vékonyra szeletelt, ropogósra szárított gyümölcsdarabok nemcsak finomak, hanem vitaminban és rostban gazdag nassolnivalók is. Ízélmény Változatos ízek: minden falat más élményt nyújt, az édesebb és a savanykásabb almák kiegyensúlyozzák egymást. Ropogós textúra – a szárításnak köszönhetően könnyű, roppanós csemege. Természetes édesség – hozzáadott cukor nélkül is ízletes, de fahéjjal vagy kevés mézzel fokozható az ízvilág. Előnyök fogyasztóknak Egészséges alternatíva a hagyományos chips helyett. Kalóriaszegény, mégis laktató. Glutén- és laktózmentes, így szinte bárki fogyaszthatja. Hosszan eltartható, ha jól záródó edényben vagy tasakban tároljuk. Ideális uzsonnára, kirándulásokhoz, gyerekek tízóraijához. Fogyasztási ötletek Egyszerű, egészséges nasi helyett. Zabkásához, joghurthoz keverve. Sütemények és desszertek díszítésére. Gyerekeknek uzsonnára vagy tízóraira. A vegyes almachips különlegessége, hogy minden falatban kicsit más ízt kapunk – egyszer édesebbet, máskor savanykásabbat –, így sosem unalmas, hanem mindig frissítő és változatos.

Jonathan Alma
Jonathan alma A Jonathan (Jonathán) alma az egyik legismertebb és legkedveltebb hazai fajta, amelyet sokan gyerekkoruk ízeként emlegetnek. Édes–savanykás, aromás íze igazi klasszikus, amely frissen fogyasztva és feldolgozva is népszerű. Íz és állag Édes–savanykás egyensúly: nem túl édes, de nem is túl savanyú, ezért széles körben kedvelt. Roppanós, lédús hús: frissen harapva üdítő érzést ad. Aromája karakteres, jellegzetesen „almás”, ezért sokan kifejezetten emiatt keresik. Friss fogyasztás Szeptembertől kapható, és a betakarítás után közvetlenül a legzamatosabb. Frissen fogyasztva az egyik legélvezetesebb fajta, jó ropogós textúrával. Hagyományos tárolás mellett azonban viszonylag rövid ideig tartható el, ezért érdemes gyorsan elfogyasztani vagy feldolgozni. Feldolgozási lehetőségek Süteményekhez: kiváló rétesbe, pitébe, almás lepénybe, mert a savassága jól kiegyensúlyozza az édességet. Kompót és befőtt: aromája miatt klasszikus befőzni való alma. Gyümölcslé: savas-édes íze frissítő italt ad, akár tisztán, akár más almával keverve. Pálinka: több főzde készít belőle prémium pálinkát, ahol a gyümölcs jellegzetes zamata szépen visszaköszön. Előnyök a fogyasztó számára Klasszikus, nosztalgikus ízvilág. Friss, ropogós állag. Sokoldalúan felhasználható a konyhában. Hátrányok fogyasztói oldalról Rövidebb tárolhatóság: hagyományos kamrában hamar puhul és veszít a roppanósságából. Betegségérzékenység miatt nem mindig találni hibátlan példányt a piacon. Az ipari termesztésben ma már kevésbé domináns fajta, így ritkábban jelenik meg nagy áruházláncok kínálatában, inkább piacokon vagy kisebb gazdaságoknál található meg.

Szőlőlé -Ivólé 3l
Saját gyártású fehér szőlőlé – természetesen, tartósítószer nélkül Kézzel válogatott, napérlelte fehér szőlőből készült 100% természetes szőlőlé, amelyben megőriztük a gyümölcs eredeti ízét és frissességét. A tartósságot mesterséges adalékanyagok helyett kíméletes pasztörizálással biztosítjuk, így a lé hosszú ideig megőrzi minőségét. A termék 3 kg-os kiszerelésben kapható, amely ideális családoknak, baráti összejövetelekre vagy akár hosszabb tárolásra. A külön megvásárolható praktikus doboz segítségével a szőlőlé könnyen adagolható és hűvös, fénytől védett környezetben hosszabb ideig friss marad. Főbb jellemzők: 100% természetes fehér szőlőlé Hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz Pasztörizálással tartósított 3 kg-os kiszerelés Hosszan eltartható Praktikus doboz külön megvásárolható

Koktélparadicsom mix (250 g)
Koktélparadicsom csomagunk Perun, Black Cherry, Boka, Radana paradicsomokból áll.

Napropó kréker
A hiánypótló ropogtatnivaló szotyi mádóknak! 100%-BAN TERMÉSZETES ÖSSZETÉTEL – KÉTFÉLE ÍZBEN A natúr változat a són kívül csupán 3 összetevőből áll (gourmet sajt, vaj, napraforgóliszt), semmiféle élelmiszeripariadalékot, tartósítószert nemtartalmaz. Amediterrán változatnak napon szárított paradicsomés oregano adja a pikantériáját.

Citromillatú bazsalikom palánta
Citromillatú bazsalikom ősszel még kiültethető, de balkonládában vagy konyhaablakban is termeszthető, szüretelhető frissítő ízű fűszernövény

Lila bazsalikom palánta
Édes, fűszeres ízű haragoslila színű bazsalikom, az ősszel még kiültethető, de balkonládában, konyhaablakban is termeszthető.

Fizalis/apró földicseresznye (friss, 50 g)
A papírszerű lampionból kicsomagolva - mint egy természetes cukorka - ehető a földicseresznye apró egzotikus gyümölcsízű bogyója. Sütik tetejére, magában fogyasztva friss, aromás ízű különlegesség.

Teljes kiőrlésű formarozs
A Kukutyin Műhely köves malmi teljes kiőrlésű rozslisztjéből természetes kovászolási eljárással készülő kenyeret formában sütjük.

Teljes kiőrlésű tönköly formakenyér
A Kukutyin Műhely köves malmi teljes kiőrlésű tönkölylisztjéből természetes kovászolási eljárással készülő kenyeret formában sütjük.

Kakukkfüves-paradicsomos vekni
Fűszeres olajban eltett napon szárított paradicsommal és friss kakukkfüvel gazdagított természetes kovásszal készülő kenyér.


Diós hajdina
Pirított dióval gazdagított hajdinakenyér 60% teljes kiőrlésű hajdinával és 40% cirokliszttel készül hosszan érve zabkovásszal.

Alma - Kis méretű- Gyerekeknek
Gála Alma A gála almafajta az egyik legnépszerűbb és legkedveltebb almafajta világszerte, amelyet az édes íze, ropogós állaga és sokoldalú felhasználhatósága miatt szeretnek. Főbb jellemzői: Héja: Általában sárgás alapon narancsos-piros csíkozottságú vagy teljesen piros színű. A színe intenzitása függ a termesztési körülményektől és az érési foktól. Húsa: Világossárga, ropogós és lédús, kellemesen édes, enyhe savanykás jegyekkel. Íze: Jellemzően lágyan édes, kevésbé savas, így szinte minden korosztály számára vonzó. Termesztése: A gála alma mérsékelt éghajlaton érzi jól magát, és viszonylag könnyen alkalmazkodik különböző termesztési körülményekhez. Érési idő: Általában augusztus végétől szeptemberig érik, de a termesztési helyszíntől függően változhat. Tárolhatóság: Kiválóan tárolható, akár hónapokig megőrzi frissességét hűtőházi körülmények között. Felhasználása: Friss fogyasztásra: Az egyik legjobb választás, köszönhetően lédús és édes ízének. Sütéshez és főzéshez: Bár nem a legjobb választás pitékhez vagy süteményekhez, édessége miatt finom gyümölcslevek, saláták és kompótok készíthetők belőle. Gyümölcslevek: Édes íze miatt kiváló alapanyag természetes gyümölcslevekhez. Egészségügyi előnyei: A gála alma, akárcsak a többi almafajta, gazdag vitaminokban (különösen C-vitaminban), antioxidánsokban és rostokban. Alacsony kalóriatartalmú, ezért ideális választás egészségtudatos táplálkozáshoz. Érdekesség: A gála alma az utóbbi évtizedekben az egyik legnagyobb mértékben termesztett almafajta lett, és ma már számos változata létezik, például a Royal Gala és a Galaxy Gala, amelyek különösen intenzív színükről ismertek. Összességében a gála alma egy kiváló minőségű, sokoldalúan felhasználható és széles körben kedvelt gyümölcs, amely méltán népszerű az egész világon. Méretbeli különbség van csak a másik almafajtával kapcsolatban ez kissebb!