A parenyica sajt egy gyúrt sajt. Ennél a sajtnál először csinálunk egy alap sajtot, amit szobahőmérsékleten pontosan 5.2 pH-ig savanyítunk. Ekkor tudjuk a legszebben nyújtani és formázni a sajtot. A sajtokat akácfa fűrészporral füstöljük. Hozzávetőlegesen 230gramm egy darab parenyica. Az ár a súlyméres után változhat!
Ez a sajtunk parenyica tèsztàbòl kèszül. A felmelegìtett sajttèsztàt nem kinyùjtjuk hanem egy sajtformàba rakjuk. Ìgy a parenyicàt is lehet szeletelni akàr szendvicsekbe is. Termèszetesen ez is füstölt sajt, fèl kg-os kiszerelèsben lesz kaphatò. A tömböcskèk àra sùlymèrès utàn vàltozhat!
A teheneinket zárt rendszerben fejjük, így a tejnek nem lesz "istálló" szaga és íze. A tejet kíméletes technológiával pasztőrizáljuk, így az értékes tápanyagok és vitaminok megmaradnak benne. Teheneinket karámos rendszerben tartjuk és legelőre járnak ki. A tej zsìrtartalma 3,9 % A tej eltarthatòsàga 7 nap
80-100 cm magasra növő, elágazó, a burgonyafélék családjába tartozó növény. Narancssárga-arany gyümölcsei nagyon ízletesek. A készleteket azonnal feltöltöm ahogy megfelelő, eladásra kész állapotba kerülnek. Palánta készítéssel 2. éve foglalkozom. Sok utánajárás, tanulás után, igyekszem a legjobb minőségú palántákat nyújtani. A magok natúr tőzegbe kerülnek elvetésre, pikirozáskor érett marhatrágya, tőzeg, és perlit keverékébe kerülnek. Nálam fontos szempont hogy jól időzítve kerüljenek elvetésre a magok. Így tudok a fő palántaszezon idején jó kondiciójú, nem cserépbe "öregedett" dinamikusan fejlődő növényeket biztosítani.
Összetevők: csípős zöldpaprika, só. Húsokhoz, levesekbe, tehető pácokhoz, tésztaszószokba, öntetekbe salátákhoz, pizzára. Az üveg betétdíjas, melyet az ár tartalmaz, visszaváltható 50.-Ft-ért.
Erőteljes növekedésű, 3-4 rekeszes blocky paprika. Tenyészideje kiültetéstől számított 80-90 nap, sötétzöldből pirosra érik. A készleteket azonnal feltöltöm ahogy megfelelő, eladásra kész állapotba kerülnek. Palánta készítéssel 2. éve foglalkozom. Sok utánajárás, tanulás után, igyekszem a legjobb minőségú palántákat nyújtani. A magok natúr tőzegbe kerülnek elvetésre, pikirozáskor érett marhatrágya, tőzeg, és perlit keverékébe kerülnek. Nálam fontos szempont hogy jól időzítve kerüljenek elvetésre a magok. Így tudok a fő palántaszezon idején jó kondiciójú, nem cserépbe "öregedett" dinamikusan fejlődő növényeket biztosítani.
Propolisz: A propolisz egy természetes antibiotikum. Ezt a vörös sárga színű gyantás anyagot a méhek a kaptárak tömítésére, ragasztására és fertőtlenítésére használják. A propolisz immunrendszer erősítő, gyulladás gátló, gomba és vírusölő, vizelethajtó tisztító és regeneráló hatással bír. Összetételét tekintve a propolisz a legértékesebb összetevői a flavonoidok, melyek 41 féle gyógyhatással bírnak. Fontos hatóanyaga B1,B6,B8,E,C-vitamin. Ásványi anyagok: Mg,P,An,N,S,K,Sí,Na,Co A propolisz hatékony égési sebekre, szájüregbetegségekre, gyomor-és nyombélfekély, légzőszervi megbetegedések, hörghurut, gyomorhurut, magas vérnyomás, bőrfekélyek, legyengült immunrendszerre.
Folytonnövő. Apró piros körte alakú bogyói késő őszig teremnek. Nagyon jó termőképességgel bír, hamar termőre fordul. A készleteket azonnal feltöltöm ahogy megfelelő, eladásra kész állapotba kerülnek. Palánta készítéssel 2. éve foglalkozom. Sok utánajárás, tanulás után, igyekszem a legjobb minőségú palántákat nyújtani. A magok natúr tőzegbe kerülnek elvetésre, pikirozáskor érett marhatrágya, tőzeg, és perlit keverékébe kerülnek. Nálam fontos szempont hogy jól időzítve kerüljenek elvetésre a magok. Így tudok a fő palántaszezon idején jó kondiciójú, nem cserépbe "öregedett" dinamikusan fejlődő növényeket biztosítani.