Mások ezeket rendelték

Kajszibarack
Kajszibarack A lekvárnak való sárgabarack, népies nevén kajszibarack a legjobb gyümölcs hazánkban. Nagy fajtaválaszték terem a Duna-Tisza közén, amely az idei évben egyszerre érik. Fajtasorát tekintve - Mandula, Ceglédi fajták és a Bergerone barack kiváló lekvár alapanyag, amely aranysárga színével a piskótatekercsek, palacsinták és zserbók nélkülözhetetlen hozzávalója. A Homokhátságon termő túlérett sárgabarack kiváló alapanyaga a barack pálinkának is. A lekvár barack és a cefre barack nem azonos minőség. Fontos tudni, hogy a sárgabarack utóérő gyümölcs. A kiváló íz és zamatanyagok a szedést követő 24-32 óra után élvezhetők leginkább. A kiváló minőségű íz és zamatanyagok a cukorral összekevert citromsavas előkészítéssel érhetők el.

Kecsketejes szappan 90g
Natúr krémes testápoló szappan, parfüm mentes. Alapanyaga: sheavaj,kakaóvaj,kókuszvaj,olívaolaj, kecsketej. Érzékeny,száraz,ekcémás,pattanásos bőrre;Ásványi anyag tartalma visszaállítja a bőr PH-értékét.

Fehér batáta (lila héj)
Sütéskor enyhe mogyoró aroma jellemzi. Különleges édes, és picit fűszeres íze miatt inkább párolva és tepsiben sütve érvényesül. Héjában sütve a legfinomabb, egészen karamellizálódásig kell sütni a tökéletes ízért.