Fermentált kínai kel, újhagyma, retek...kóreai étel. Csípős, savanyú vitaminbomba. Felhasználható savanyúságként, grill húsok mellé kíváló illetve apróbbra vágva többek között levesalapnak ( Kimchi Jigae ) vagy rizzsel összesütve ( Kimchi Bokkeumbap ) is kíváló de készíthetünk belőle palacsintát is ( Kimchijeon ) .
Nincs tartósítva. Hűtőben kell tárolni akár több hétig is, kétnaponta ki kell nyitni a tetőt hadd távozzon a felgyülemlett gáz, ha lében áll szépen savanyodik tovább
Fermentált kínai kel, újhagyma, retek...kóreai étel. Csípős, savanyú vitaminbomba. Felhasználható savanyúságként, grill húsok mellé kíváló illetve apróbbra vágva többek között levesalapnak ( Kimchi Jigae ) vagy rizzsel összesütve ( Kimchi Bokkeumbap ) is kíváló de készíthetünk belőle palacsintát is ( Kimchijeon ) .
Nincs tartósítva. Hűtőben kell tárolni akár több hétig is, kétnaponta ki kell nyitni a tetőt hadd távozzon a felgyülemlett gáz, ha lében áll szépen savanyodik tovább