A papírhéjas mandulát forrásban lévő vízbe tesszük, majd pár percet forraljuk. Hideg vízzel átöblítjük, és kibújtatjuk a mandulákat a barna héjból, miközben a törött és sérült szemeket eltávolítjuk. A fehér natúr mandulát sütőbe tesszük és sokszor átforgatva, kb. 2 órát pirítjuk alacsony hőmérsékleten. Ha már roppanós aranyló barnás a színe kivesszük a sütőből, alaposan megsózzuk és csomagoljuk.
A papírhéjas mandulát forrásban lévő vízbe tesszük, majd pár percet forraljuk. Hideg vízzel átöblítjük, és kibújtatjuk a mandulákat a barna héjból, miközben a törött és sérült szemeket eltávolítjuk. A fehér natúr mandulát sütőbe tesszük és sokszor átforgatva, kb. 2 órát pirítjuk alacsony hőmérsékleten. Ha már roppanós aranyló barnás a színe kivesszük a sütőből, alaposan megsózzuk és csomagoljuk.