A megjelölt mennyiség tájékoztató jellegű, ennek függvényében az átvétel során a végösszeg is eltérhet a weboldalon kalkulált áraktól. Előfordulhat, hogy a termék darabolása során +/-5-10 dkg-al eltér a megrendelt mennyiségtől. Megértésüket előre is köszönjük.
A megjelölt mennyiség tájékoztató jellegű, ennek függvényében az átvétel során a végösszeg is eltérhet a weboldalon kalkulált áraktól. Előfordulhat, hogy a termék darabolása során +/-5-10 dkg-al eltér a megrendelt mennyiségtől. Megértésüket előre is köszönjük.
1,80-2,40 kg között lehetnek a csomagok, a végleges árat mérés után kapja Csomagolás: nejlonzacskó
90% gyümölcsöt tartalmazó lekvár, 10% cukortartalommal, adalékmentes. Az üveg betétdíjas, melyet az ár tartalmaz, 50.-Ft-ért visszaváltható.
Az epres vagy karamellás krémdesszert is ordából készül. Pici vaníliás cukrot adunk hozzá, majd krémesre keverjük. A karamella savó és cukor keveréke, amit addig főzünk, míg szép barna de még folyós állagú lesz. A savóban és az ordában is rengeteg fehérje, vitamin és ásványi anyag található.
Erdélyi fekete áfonya:antioxidans elösegiti a szem verellátásat. erősiti az erek falát
A megjelölt mennyiség tájékoztató jellegű, ennek függvényében az átvétel során a végösszeg is eltérhet a weboldalon kalkulált áraktól. Előfordulhat, hogy a termék darabolása során +/-5-10 dkg-al eltér a megrendelt mennyiségtől. Megértésüket előre is köszönjük.
Érlelt félkemény sajt közkívánatra Ezt a sajtunkat minimum 2 hónapig érleljük a saját pincénkben. Jól reszelhető sajtot kapunk az érlelés után. A hosszabb érlelès miatt laktóz érzékenyek is fogyaszthatják. 20-25 dkg-os kiszerelésbe
A kakaós csigánk mellett a barna cukorral készülő fahéjas csigánk az, amelyre a legbüszkébbek vagyunk. Ebben a péksüteményben is minden összetevőt a legmagasabb minőség fémjelzi, hiszen ez is a gyermekek nagy kedvence.
Kevésbé jellegzetes ízű mint sárga vagy a lila, a sima krumplihoz a leginkább ez hasonlít.
Sütéskor enyhe mogyoró aroma jellemzi. Különleges édes, és picit fűszeres íze miatt inkább párolva és tepsiben sütve érvényesül. Héjában sütve a legfinomabb, egészen karamellizálódásig kell sütni a tökéletes ízért.