A klasszikus! Béta-karotinban gazdag. Az én kedvenc felhasználási módom: Csíkokra vágva, tetszőlegesen fűszerezve, kukoricakeményítőben meghempergetve (ropogós textúrát kölcsönöz), cseppnyi olívaolajon megsütve, fokhagymás, petrezselymes tejfölbe mártogatva.
Sárga édesburgonyából készült liszt. 500g liszt 2.5 kg batáta felhasználásával készül. Gluténérzékeny táplálkozásban használatos, de bárkinek ajánlható. Lisztkeverékben történő használathoz tökéletes, 20-30%-ban adagolva Külön erre a célra tartott eszközökkel készül (szeletelő, szárító, örlő) így 99.99 % hogy nem szennyeződik gluténnal.
Méretéből adódóan jól porciózható. Ízre megegyezik a normál méretű sárga batátával. Az édesburgonya íze mérettől független, ezért bármelyiket is választod jól döntesz. +Pont a batáta javára, hogy minden része ehető, héjastól is bátran fogyasztható, így a rostot legnagyobb mennyiségben tartalmazó részét sem dobjuk el. (Műanyag sörtés kefével jól tisztítható.)
Középerős növekedésű, 3-4 rekeszes blocky paprika. 170-200g os vastag falú, nagy testű ízletes paprika fajta, Sárgából pirosba érnek. A készleteket azonnal feltöltöm ahogy megfelelő, eladásra kész állapotba kerülnek. Palánta készítéssel 2. éve foglalkozom. Sok utánajárás, tanulás után, igyekszem a legjobb minőségú palántákat nyújtani. A magok natúr tőzegbe kerülnek elvetésre, pikirozáskor érett marhatrágya, tőzeg, és perlit keverékébe kerülnek. Nálam fontos szempont hogy jól időzítve kerüljenek elvetésre a magok. Így tudok a fő palántaszezon idején jó kondiciójú, nem cserépbe "öregedett" dinamikusan fejlődő növényeket biztosítani.
Sárgabarack Ivólé - Termékbemutató Kóstold meg a különböző sárgabarackfajták harmóniáját ebben a természetes és zamatos ivólében! A sárgabarack különleges édessége és egyedi ízvilága garantáltan lenyűgöz. Prémium minőségű alapanyagok Saját termesztésű, gondosan válogatott sárgabarackfajták. Készítési folyamat Tisztítás utáni préselés: A gyümölcsöket alapos tisztítás után saját mobil légyártónkkal préseljük. Természetes és adalékmentes: Nem tartalmaz hozzáadott cukrot vagy tartósítószert. Pasztörizált tartósítás: Az ízek frissességének megőrzése érdekében. Csomagolási megoldás "Bag in Box" zacskós kiszerelésben érhető el, amely megkönnyíti az adagolást és garantálja a frissességet. Tárolási információk Felbontatlanul: Szobahőmérsékleten hosszú ideig eltartható. Felbontás után: Hűtőben tárolandó, és 2 héten belül fogyasztandó. Papírdoboz külön megvásárolandó A "Bag in Box" kényelmes tárolásához szükséges papírdoboz külön megvásárolható.
Korai, 2 kg körüli, magas cukortartalmú A készleteket azonnal feltöltöm ahogy megfelelő, eladásra kész állapotba kerülnek. Palánta készítéssel 2. éve foglalkozom. Sok utánajárás, tanulás után, igyekszem a legjobb minőségú palántákat nyújtani. A magok natúr tőzegbe kerülnek elvetésre, pikirozáskor érett marhatrágya, tőzeg, és perlit keverékébe kerülnek. Nálam fontos szempont hogy jól időzítve kerüljenek elvetésre a magok. Így tudok a fő palántaszezon idején jó kondiciójú, nem cserépbe "öregedett" dinamikusan fejlődő növényeket biztosítani.
Korai, édes, aromás kb 0.5 kg A készleteket azonnal feltöltöm ahogy megfelelő, eladásra kész állapotba kerülnek. Palánta készítéssel 2. éve foglalkozom. Sok utánajárás, tanulás után, igyekszem a legjobb minőségú palántákat nyújtani. A magok natúr tőzegbe kerülnek elvetésre, pikirozáskor érett marhatrágya, tőzeg, és perlit keverékébe kerülnek. Nálam fontos szempont hogy jól időzítve kerüljenek elvetésre a magok. Így tudok a fő palántaszezon idején jó kondiciójú, nem cserépbe "öregedett" dinamikusan fejlődő növényeket biztosítani.
Zsenge, frissen szedett, vegyszermentes sárgarépa. Egy csomóban kb 10 szál található. Tudni kell, hogy azért, mert nem egyenes, vagy duplán nőtt, én bizony beleteszem a csomóba, ugyanúgy használhatók, csak mert kicsit másképp nőttek :)
Földibolha mágnes, káposztafélék védelmére, vagy csak mint dísz. Ráadásul fogyasztható minden föld feletti része (virág és levél is) A magassága akár 200 cm is lehet. A sarkantyúka szereti a jó áteresztőképességű, sovány talajt, napos vagy árnyékos helyet egyaránt. A készleteket azonnal feltöltöm ahogy megfelelő, eladásra kész állapotba kerülnek. Palánta készítéssel 2. éve foglalkozom. Sok utánajárás, tanulás után, igyekszem a legjobb minőségú palántákat nyújtani. A magok natúr tőzegbe kerülnek elvetésre, pikirozáskor érett marhatrágya, tőzeg, és perlit keverékébe kerülnek. Nálam fontos szempont hogy jól időzítve kerüljenek elvetésre a magok. Így tudok a fő palántaszezon idején jó kondiciójú, nem cserépbe "öregedett" dinamikusan fejlődő növényeket biztosítani.