




Összetevők: csípős zöldpaprika, só. Húsokhoz, levesekbe, tehető pácokhoz, tésztaszószokba, öntetekbe salátákhoz, pizzára. Az üveg betétdíjas, melyet az ár tartalmaz, visszaváltható 50.-Ft-ért.
Propolisz: A propolisz egy természetes antibiotikum. Ezt a vörös sárga színű gyantás anyagot a méhek a kaptárak tömítésére, ragasztására és fertőtlenítésére használják. A propolisz immunrendszer erősítő, gyulladás gátló, gomba és vírusölő, vizelethajtó tisztító és regeneráló hatással bír. Összetételét tekintve a propolisz a legértékesebb összetevői a flavonoidok, melyek 41 féle gyógyhatással bírnak. Fontos hatóanyaga B1,B6,B8,E,C-vitamin. Ásványi anyagok: Mg,P,An,N,S,K,Sí,Na,Co A propolisz hatékony égési sebekre, szájüregbetegségekre, gyomor-és nyombélfekély, légzőszervi megbetegedések, hörghurut, gyomorhurut, magas vérnyomás, bőrfekélyek, legyengült immunrendszerre.
Repce méz: A repceméz a legkevésbé savas mézfajta (enyhén lúgos kémhatású). Fogyasztása érzékeny gyomrúaknak is kifejezetten ajánlott, sőt gyomorsavtúltengés esetén is. Gyulladáscsökkentő hatása van és immunerősítő. Vérszegénység esetén is nagyon ajánlott magas vastartalma miatt.
Retro kakaó Régi recept alapján készült reggeli kakaó ital. Teljes tejből főzött holland kakaóporral és pici cukorral ízesítve. Egy üveg 0.33 dl. Eltarhatóság: 1 hét




90% paszírozott, mag nélküli gyümölcsöt tartalmazó lekvár, 10% cukortartalommal, adalékmentes. Az üveg betétdíjas, melyet az ár tartalmaz, 50.-Ft-ért visszaváltható.




Rostos, 1:5 arányban higítható, csökkentett cukortartalmú, adalékmentes gyümölcs szörp. Az üveg betétdíjas, melyet az ár tartalmaz, 100.-Ft-ért visszaváltható.
A sajt gyártás során keletkező savó további melegítése soràn kinyerhetjük a ricottàt. Ezt ízesítve és pici vanília pudinggal megbolondítva készítjük ezt a krémtùròhoz hasonló terméket. Meggy lekvárral és étcsokoládé forgáccsal tettük még ellenállhatatlanabbá. Tartósítószert természetesen nem tartalmaz. 150gramm található egy dobozban.
Hazai rizstermesztés igazi motorját azok adják, akik szívvel-lélekkel tevékenykednek az ágazatban, és mondhatni az egész életüket annak szentelik, hogy a növény jövője Magyarországon biztosítva legyen. Ennek hatására alapították meg 2006-ban a Magyarországi Rizstermesztők és Feldolgozók Országos Szövetségét (röviden Rizsszövetséget) Ami aktív lobbitevékenységet folytat annak érdekében, hogy a hazai ágazatban dolgozók számára minél jobb körülményeket biztosítsanak.