Ezt a gluténmentes összetevőkből készülő kenyeret zabkovásszal készítem, többségében hajdinalisztből és a ferencszállási Kukutyin Műhely ciroklisztjéből. Tömör, de selymes kenyér a végeredmény, melyet cöliákiásoknak nem ajánlok, de a gluténmentesen étkezők étrendjébe bátran beilleszthető. A zabkovásszal történő érlelés a hagyományos kovászoláshoz hasonlóan nyitott fehérje- és szénhidrátláncokat eredményez, ezért sokkal könnyebben emészhető és táplálóbb.
Prémium kategóriás francia vajjal készülő leveles kakaós csiga, melyben az egyik legmagasabb minőségű kakaóport tesszük, hiszen a kakaós csiga szinte minden gyermek kedvence és elkötelezettek vagyunk a legkisebbek egészségmegőrzése mellett.
Fűszeres olajban eltett napon szárított paradicsommal és friss kakukkfüvel gazdagított természetes kovásszal készülő kenyér.
Enyhén fűszeres sok máktölteléket hordozó vékony omlós tésztából készülő hagyományos péksütemény.
A hiánypótló ropogtatnivaló szotyi mádóknak! 100%-BAN TERMÉSZETES ÖSSZETÉTEL – KÉTFÉLE ÍZBEN A natúr változat a són kívül csupán 3 összetevőből áll (gourmet sajt, vaj, napraforgóliszt), semmiféle élelmiszeripariadalékot, tartósítószert nemtartalmaz. Amediterrán változatnak napon szárított paradicsomés oregano adja a pikantériáját.
Egyszerű, fehér típusú kenyér, természetes kovásszal adalékmentes lisztből, hosszú érleléssel készül. 500 g
Egyszerű fehér típusú kenyér természetes kovászolási technológiával, adalék- és tartósítószermentes.
A Csengőtej manufaktúra trappista sajtjából, sok vajjal és tejföllel, tojással készítjük nektek ezt az igazán tartalmas, mégis habkönnyű sajtos pogácsát, ami egy pici füstölt trappistát is csempészek az ízek összhatásának kedvéért. (80 g/db)
Ez a 40% rozsliszt tartalmú kenyér a rengeteg tökmag mellett len-, szezám- és napraforgómagot is tartalmaz, egy kevés zöldfűszerrel és olívaolajjal készül, magos bundát is kap. A természetes kovásszal történő érlelésnek is köszönhetően ez a kenyér akár egy hétig megőrzi frisseségét, e mellett rendkívül laktató is.