A Randevú kézműves pékséget 2023 Januárjában nyitotta egy fiatal pék házaspár, Bálint és Viktória, a Paulay Ede utca 44. szám alatt.
Kenyereik kizárólag kovásszal készülnek, élesztő hozzáadása nélkül, saját receptóra alapján, akárcsak
péksüteményeik, melyekben sokféle kultúra ételei találhatóak meg, legyen szó izraeliről mint a rugelach, babka, az osztrák
rétesek, és természetesen nem maradhat ki a sorból a croissant, vagy egy jó pain au chocolat sem!
A házaspár egy pékségben ismerkedett meg egymással, ahol együtt dolgoztak, és ahol később nem csak közös életük, de a saját pékség álma
is kezdett kirajzolódni bennük. Ennek a eredményeképp nyitott meg pékségük ez év elején, ahol minden nap ugyanolyan odafigyeléssel, és precizitással
készítik termékeiket, melyek egyre szélesedö, és mindig megújuló palettáját mostmár legnagyobb örömükre a Budafoki Kosár közösséghez is elvihetik!
Ciabattánk kizárólag kovásszal (élesztő hozzáadása nélkül) és olíva olajjal készül, ezeknek köszönhetően , belseje friss és puha marad, héja vékonyra sül ( nem a kenyérre jellemző vastag héj kéreg keletkezik rajta )!