Mások ezeket rendelték

Alexandra padlizsán palánta
Közepkorai, 80-90 napos padlizsán. Az erős növekedesű tövek sötétlila-fekete terméseket hoznak. A megnyújtott, karcsú csepp alakú termések 200-300 g-osak. Szabadföldi termesztésre ajánlott. A készleteket azonnal feltöltöm ahogy megfelelő, eladásra kész állapotba kerülnek. Palánta készítéssel 2. éve foglalkozom. Sok utánajárás, tanulás után, igyekszem a legjobb minőségú palántákat nyújtani. A magok natúr tőzegbe kerülnek elvetésre, pikirozáskor érett marhatrágya, tőzeg, és perlit keverékébe kerülnek. Nálam fontos szempont hogy jól időzítve kerüljenek elvetésre a magok. Így tudok a fő palántaszezon idején jó kondiciójú, nem cserépbe "öregedett" dinamikusan fejlődő növényeket biztosítani.

Balkon paradicsom palánta
Determinált, kb 30cm magas lesz, 3-4 literes cserépben is termeszthető A készleteket azonnal feltöltöm ahogy megfelelő, eladásra kész állapotba kerülnek. Palánta készítéssel 2. éve foglalkozom. Sok utánajárás, tanulás után, igyekszem a legjobb minőségú palántákat nyújtani. A magok natúr tőzegbe kerülnek elvetésre, pikirozáskor érett marhatrágya, tőzeg, és perlit keverékébe kerülnek. Nálam fontos szempont hogy jól időzítve kerüljenek elvetésre a magok. Így tudok a fő palántaszezon idején jó kondiciójú, nem cserépbe "öregedett" dinamikusan fejlődő növényeket biztosítani.

Gála Alma
A gála almafajta az egyik legnépszerűbb és legkedveltebb almafajta világszerte, amelyet az édes íze, ropogós állaga és sokoldalú felhasználhatósága miatt szeretnek. Főbb jellemzői: Héja: Általában sárgás alapon narancsos-piros csíkozottságú vagy teljesen piros színű. A színe intenzitása függ a termesztési körülményektől és az érési foktól. Húsa: Világossárga, ropogós és lédús, kellemesen édes, enyhe savanykás jegyekkel. Íze: Jellemzően lágyan édes, kevésbé savas, így szinte minden korosztály számára vonzó. Termesztése: A gála alma mérsékelt éghajlaton érzi jól magát, és viszonylag könnyen alkalmazkodik különböző termesztési körülményekhez. Érési idő: Általában augusztus végétől szeptemberig érik, de a termesztési helyszíntől függően változhat. Tárolhatóság: Kiválóan tárolható, akár hónapokig megőrzi frissességét hűtőházi körülmények között. Felhasználása: Friss fogyasztásra: Az egyik legjobb választás, köszönhetően lédús és édes ízének. Sütéshez és főzéshez: Bár nem a legjobb választás pitékhez vagy süteményekhez, édessége miatt finom gyümölcslevek, saláták és kompótok készíthetők belőle. Gyümölcslevek: Édes íze miatt kiváló alapanyag természetes gyümölcslevekhez. Egészségügyi előnyei: A gála alma, akárcsak a többi almafajta, gazdag vitaminokban (különösen C-vitaminban), antioxidánsokban és rostokban. Alacsony kalóriatartalmú, ezért ideális választás egészségtudatos táplálkozáshoz. Érdekesség: A gála alma az utóbbi évtizedekben az egyik legnagyobb mértékben termesztett almafajta lett, és ma már számos változata létezik, például a Royal Gala és a Galaxy Gala, amelyek különösen intenzív színükről ismertek. Összességében a gála alma egy kiváló minőségű, sokoldalúan felhasználható és széles körben kedvelt gyümölcs, amely méltán népszerű az egész világon.