Mások ezeket rendelték



Meggymagolaj RICH arcápoló (50 ml)
A Grapoila hidegen sajtolt olajok - a kíméletes gyártási eljárásnak köszönhetően - az alapanyagok értékes összetevőit teljes mértékben megőrzik. A magyar meggymagból, hazánkban gyártott, szkvalánnal és amarantkivonattal dúsított meggymagolaj a bőr mélyebb rétegeibe jutva hidratálja és puhítja azt, visszaadja rugalmasságát. A mandarin- és levendulaolajjal kombinálva kellemes, finoman gyümölcsös, nyugtató illatot kölcsönöz a bőrnek. Használat: Tisztítás után ujjbegyével vigye fel az arcbőrre és gyengéden masszírozza be! Szembe ne kerüljön! A közvetlen szemkörnyéken kerülje használatát! Összetevők (INCI): Prunus cerasus Seed Oil, Squalane, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Citrus Reticulata oil, Lavandula Angustifolia Oil, Linalool*, Limonene* *az illóolajok természetes összetevői

Családi tej 2 l
Szeretnénk kedveskedni a sok tejet rendelőknek és a környezetnek is a két literes palackokkal. A teheneinket zárt rendszerben fejjük, így a tejnek nem lesz "istálló" szaga és íze. A tejet kíméletes technológiával pasztőrizáljuk, így az értékes tápanyagok és vitaminok megmaradnak benne. Teheneinket karámos rendszerben tartjuk és legelőre járnak ki. A tej zsìrtartalma 3,9 % A tej eltarthatòsàga 5 nap. A tej íze legelési időszakban ( április és szeptember között) változhat. A tehenek ezen időszakban vadvirágokat, gyógynövényeket is legelhetnek az ősgyepen. A tej íze és beltartalma is változik. Egy kis szösszenet: Korábbi kutatások már igazolták, hogy a friss füvön élő, legeltetett szarvasmarhák teje ötször annyi konjugált linolsavat (CLA) tartalmaz, mint az állattenyésztő telepeken élő társaiké. Állatkísérletek során azt is igazolták már, hogy a CLA védi a szívet és segíthet a lefogyásban. A Harvard Egyetem közegészségügyi intézetének kutatói Hannia Campos vezetésével most azt mutatták ki, hogy az emberi szervezet magasabb CLA-szintje csökkenti a szívinfarktus kockázatát. Forrás: hvg.hu
Laktózmentes tej 1l
A teljes tejet pasztörizálás után laktáz enzimmel kezeljük, így 24 óra elteltével a laktózérzékenyek is fogyaszthatják. Eltarthatóság 5 nap.