Szabadföldi vegyszermentes zöldborsó, papírzacskóba kiporciózva. A kérszletet folyamatosan frissítem, az érés függvényében. A zöldborsónak magas az A-, C-, B1- és B9-vitamin tartalma, ezen kívül fehréje- és rostforrásként is kiváló.
Összetevők: petrezselyem, bazsalikom, újhagyma, olívaolaj, só. Kenhető kenyérre, tehető pácokhoz, tésztaszószokba, öntetekbe salátákhoz, pizzára. Az üveg betétdíjas, melyet az ár tartalmaz, visszaváltható 50.-Ft-ért.
Összetevők: zöldparadicsom, alma, lilahagyma, almaecet, só, bors, cukor, fahéj. Kenhető kenyérre, ehető bármilyen mártogatósokhoz, saláta öntetekhez, sajtokhoz, sültekhez.Édesen pikáns ízvilág. Az üveg betétdíjas, melyet az ár tartalmaz, visszaváltható 50.-Ft.
Hibrid fajta, az egyik legédesebb paradicsomnak mondják. (brix 13-14) Kiváncsian várom milyen lesz, idén először fogom termeszteni. A készleteket azonnal feltöltöm ahogy megfelelő, eladásra kész állapotba kerülnek. Palánta készítéssel 2. éve foglalkozom. Sok utánajárás, tanulás után, igyekszem a legjobb minőségú palántákat nyújtani. A magok natúr tőzegbe kerülnek elvetésre, pikirozáskor érett marhatrágya, tőzeg, és perlit keverékébe kerülnek. Nálam fontos szempont hogy jól időzítve kerüljenek elvetésre a magok. Így tudok a fő palántaszezon idején jó kondiciójú, nem cserépbe "öregedett" dinamikusan fejlődő növényeket biztosítani.
Folytonnövő, fürtös, bőtermő, saját tapasztalok alapján elég ellenálló fajta. A készleteket azonnal feltöltöm ahogy megfelelő, eladásra kész állapotba kerülnek. Palánta készítéssel 2. éve foglalkozom. Sok utánajárás, tanulás után, igyekszem a legjobb minőségú palántákat nyújtani. A magok natúr tőzegbe kerülnek elvetésre, pikirozáskor érett marhatrágya, tőzeg, és perlit keverékébe kerülnek. Nálam fontos szempont hogy jól időzítve kerüljenek elvetésre a magok. Így tudok a fő palántaszezon idején jó kondiciójú, nem cserépbe "öregedett" dinamikusan fejlődő növényeket biztosítani.