




Aszalt gyümölcsök és magvakból készült adalékmentes finomságok. Glutén-, tojás- és laktózmentes, vegán. 1 adag = 10 dkg = kb. 4 db golyó Összetevők: aszalt szilva, körte mandula, pirított szezám mag
A megjelölt mennyiség tájékoztató jellegű, ennek függvényében az átvétel során a végösszeg is eltérhet a weboldalon kalkulált áraktól. Előfordulhat, hogy a termék darabolása során +/-5-10 dkg-al eltér a megrendelt mennyiségtől. Megértésüket előre is köszönjük.
Saját gyártású fehér szőlőlé – természetesen, tartósítószer nélkül Kézzel válogatott, napérlelte fehér szőlőből készült 100% természetes szőlőlé, amelyben megőriztük a gyümölcs eredeti ízét és frissességét. A tartósságot mesterséges adalékanyagok helyett kíméletes pasztörizálással biztosítjuk, így a lé hosszú ideig megőrzi minőségét. A termék 3 kg-os kiszerelésben kapható, amely ideális családoknak, baráti összejövetelekre vagy akár hosszabb tárolásra. A külön megvásárolható praktikus doboz segítségével a szőlőlé könnyen adagolható és hűvös, fénytől védett környezetben hosszabb ideig friss marad. Főbb jellemzők: 100% természetes fehér szőlőlé Hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz Pasztörizálással tartósított 3 kg-os kiszerelés Hosszan eltartható Praktikus doboz külön megvásárolható
A megjelölt mennyiség tájékoztató jellegű, ennek függvényében az átvétel során a végösszeg is eltérhet a weboldalon kalkulált áraktól. Előfordulhat, hogy a termék darabolása során +/-5-10 dkg-al eltér a megrendelt mennyiségtől. Megértésüket előre is köszönjük.
A megjelölt mennyiség tájékoztató jellegű, ennek függvényében az átvétel során a végösszeg is eltérhet a weboldalon kalkulált áraktól. Előfordulhat, hogy a termék darabolása során +/-5-10 dkg-al eltér a megrendelt mennyiségtől. Megértésüket előre is köszönjük.
A tejföl nálunk teljes tejből készül. Kultúrát adunk a tejhez, majd egy napig szobahőmérsékleten hagyjuk, hogy megaludjon. Egy éjszakát hűtőbe rakjuk, hogy karakteresebb ízt eléjük, ezután pedig hagyjuk egy pelenka anyagba a savót kicsöpögni. Ha ez is kész krémesre keverjük és már ehetjük is.
A tejföl nálunk teljes tejből készül. Kultúrát adunk a tejhez, majd egy napig szobahőmérsékleten hagyjuk, hogy megaludjon. Egy éjszakát hűtőbe rakjuk, hogy karakteresebb ízt eléjük, ezután pedig hagyjuk egy pelenka anyagba a savót kicsöpögni. Ha ez is kész krémesre keverjük és már ehetjük is.
A ferencszállási Kukutyin Műhely köves malmi őrlésű alakorlisztjéből természetes kovásszal készülő formakenyér, alacsony glikémiás indexxel és gluténtartalommal.
A Kukutyin Műhely köves malmi teljes kiőrlésű rozslisztjéből természetes kovászolási eljárással készülő kenyeret formában sütjük.